Partenerii noștri de încredere!

C. & E. Fein GmbH este un producător de scule electrice de ultimă generație, situat în apropiere de Stuttgart, Germania. Fondată în 1867 de frații Wilhelm Emil Fein și Carl Fein, compania a inventat mașina de găurit electrică de mână în 1895 și a fost responsabilă pentru multe alte inovații. Fein a devenit faimos pentru polizoarele sale, șurubelnițele electrice și Fein Multimaster RS, unealta multifuncțională oscilantă originală.

3M Company, cunoscută până în 2002 și ca Minnesota Mining and Manufacturing Company, este o companie americană cu prezență globală. 3M are în portofoliu peste 55.000 de produse, inclusiv adezivi, produse dentare, circuite electronice, filme optice etc.

Cei de la Lorch, sunt pentru „Smart Welding”. De ce? Pur și simplu: începe întotdeauna cu o idee. Aceasta este urmată de simulare electronică și experimente de bază. Apoi prototipul. Și odată cu ea, lucrurile devin grele. Sudare. Schimbare. Sudare. Schimbare. Sudarea – non-stop. Săptămâni întregi. Împreună cu clienții noștri – pentru că inteligent este să dezvoltăm soluții practice pentru a face față provocărilor de zi cu zi și extraordinare. Producem sisteme care reprezintă cele mai mari succese de dezvoltare. Și cu greu găsesc un produs comparabil mai bun pe piață, în epoca lor. Este inteligent doar atunci când îți îmbunătățește viitorul.