Clino C MOST

Cârpe umede pentru curățarea rapidă și temeinică a majorității suprafețelor fără a fi nevoie de apă, săpun și o perie, de exemplu unelte, mașini și mâini. Îndepărtează complet cei mai duri contaminanți, cum ar fi grăsimile, uleiurile, adezivii, reziduurile proaspete de vopsea și lac și gudron. Partea aspră acoperită cu o plasă polimerică are o putere de curățare. Cealaltă parte netedă absoarbe resturile. Lavetele au un miros placut de citrice si sunt reutilizabile prin reimuiere. Perfect pentru utilizare zilnică și mobilă.

  Cârpe umede pentru curățarea rapidă și temeinică a majorității suprafețelor fără a fi nevoie de apă, săpun și o perie, de exemplu unelte, mașini și mâini. Îndepărtează complet cei mai duri contaminanți, cum ar fi grăsimile, uleiurile, adezivii, rezidurile proaspete de vopsea și lac și gudron. Partea aspră acoperită cu o plasă polimerică are o putere de curățare. Cealaltă parte netedă absoarbe resturile. Lavetele au un miros placut de citrice si sunt reutilizabile prin reimuiere. Perfect pentru utilizare zilnică și mobilă. Mod de utilizare: Scoateți cârpa de curățat din dozator și ștergeți articolul pe care doriți să îl curățați. Apoi lăsați-l să se usuce.

Perioada de valabilitate: 12 luni

Cârpele umede Clino C MOST pot fi folosite pentru curățarea rapidă și temeinică a multor suprafețe atât fine cât și abrazive.

Nu necesită săpun și este eco-friendly!

Număr de catalog:

Clino C MOST 90 buc – 84 22 760001