Aparat PonTIG 4000 DC MOST

Pontig 4000 DC de la MOST sunt redresoare cu invertor de ultimă generație pentru sudarea TIG DC a oțelului și oțelului inoxidabil pentru sudarea cu electrozi acoperiți cu MMA. Pontig 4000DC este dispozitive industriale eficiente alimentate electric la 3×400 V.

Prețul produsului este de 9949 lei TVA inclus. Garanția produsului este de 12 luni pentru persoane juridice și 24 de luni pentru persoane fizice.

Categorie:

Aplicatii principale:

Industria alimentara si sudare instalatii inox.
Industria chimică și conducte.
Fabricarea articolelor din oțel ușor sau oțel inoxidabil și aliaje de cupru.
Construcția de iahturi, sudarea tachelaj etc.

Sudarea TIG se realizează cu un curent continuu sau pulsatoriu de până la 500 Hz. În metoda MMA este disponibilă o funcție de siguranță VRD pentru reducerea tensiunii la ralanti la 12 V. Dispozitivul Pontig 4000DC vă permite să setați toate funcțiile suplimentare necesare pentru sudarea TIG profesională. (pre/post curgere de gaz, creșterea curentului, umplerea craterului etc.) Aceste dispozitive sunt concepute să funcționeze cu diferite tipuri de pistoale răcite cu lichid sau răcite cu gaz după oprirea radiatorului (setările meniului intern) și dacă conexiunile lichide din partea frontală a radiatorului au fost conectate.

0 Comentarii