Thermal Dynamics Cutmaster 40 Plasma Cutter

CUTMASTER 40 este categoria grea a sistemelor de tăiere de mână. Această unitate vine într-un pachet compact și ușor, dar nu vă lăsați păcăliți. Oferă suficientă putere de tăiere pentru a tăia material de 50 mm. Sistemul invertor pentru sarcini grele este proiectat special pentru aplicații de nivel înalt care necesită rezistență superioară și performanță de tăiere.

Produsul a fost utilizat pentru demo-uri, prețul este de 13399 lei fără TVA. Perioada de garanție este de 12 luni pentru persoane juridice sau 24 luni persoane fizice.

Categorie:

Funcționând de la o sursă de alimentare trifazată de 400 V, unitatea încorporează caracteristici precum repornirea pilotului automat, bara de rulare True Guard și SL100 1Torch® pentru performanțe superioare. Unitatea poate fi, de asemenea, utilizată pentru aplicații de tăiere, perforare și teșire pentru sarcini grele, atunci când este echipată cu consumabilele corecte ale pistoletului. Aceste caracteristici fac din aceasta unitatea ideală pentru aplicații de fabricație, construcție și minerit pentru sarcini grele.

Caracteristici

  • True Cut™ –40 mm
  • Pistoletul cu deconectare rapidă pentru întreținere ușoară sau conversie a pistoletului mașinii
  • Auto-Restrike pe plasă sau metal expandat pentru productivitate maximă
  • Rollbar True-Guard™ pentru o protecție maximă
  • TehnologiaTD Surelok® pentru tăieturi de calitate mai bună și durată de viață a pieselor

0 Comentarii