Masca de sudura 3M SPEEDGLAS 9100X FX Air cu sistem Adflo

Casca de sudură System 3M ™ Speedglas ™ 9100 MP, cu filtru de sudură 9100XXi și 3M ™ Adflo ™ Powered Air Respirator, 577726 oferă protecție pentru cap, ochi, față și căilor respiratorii cu un filtru de sudură rabatabil combinat cu un mare (170 mm x 100 mm) ), vizor de protecție transparent și cască de siguranță.

Prețul produsului este de 4359 lei TVA inclus. Garanția produsului este de 12 luni pentru persoane juridice și 24 de luni pentru persoane fizice.

Categorie:

Sudați cu încredere utilizând un sistem de respirație cu aer alimentat care încorporează casca de sudură 3M ™ Speedglas ™ 9100 MP, 577726. Casca noastră de sudură are o soluție de filtru de sudură rabatabilă cu o vizor de protecție lat și transparent de 170 mm x 100 mm dedesubt, ceea ce o face excelentă. pentru șlefuirea de precizie în condiții de lumină scăzută. Carcasa superioară este fabricată din policarbonat rezistent la căldură și îndeplinește standardul EN 379 pentru căștile de protecție industrială. În plus, geamurile laterale umbra 5 permit o vedere periferică mai bună, astfel încât utilizatorii să poată fi mai conștienți de împrejurimile lor. Casca este, de asemenea, proiectată de la început pentru a lua una dintre căștile noastre opționale 3M™ Peltor™: protecție auditivă cu profil redus (vândută separat). Filtrul de sudură 3M™ Speedglas™ Seria 9100 continuă tradiția noastră de calitate optică remarcabilă, inclusiv umbrirea uniformă și distorsiunea minimă pe întreaga zonă de vizualizare a filtrului. Filtrul de sudura 9100XXi are sapte nuante inchise variabile (5, 8 si 9-13) pentru majoritatea tipurilor de sudare cu arc, o suprafata de vizualizare de 73 mm x 107 mm si este facut pentru sudorul profesionist. Funcția de întârziere setează timpul de deschidere a filtrului de sudură de la întuneric la lumină și este posibil să blocați orice nuanță, de ex. în stare uşoară 3 la măcinare. Are un timp de comutare (lumină-întuneric) de 0,1 ms, iar sensibilitatea detectării arcului poate fi ajustată pentru o comutare fiabilă. Tehnologia 3M™ Speedglas™ Natural Color vă oferă un contrast ridicat și culori mai naturale. Modul de confort pentru sudarea prin prindere poate ajuta la reducerea oboselii ochilor, deoarece filtrul de sudură utilizează o stare de lumină de nuanță intermediară 5 pentru a ajuta la minimizarea efortului ochilor în timpul aplicațiilor extinse de sudare prin prindere. Dacă un arc nu este lovit în 2 secunde, filtrul de sudură va reveni la starea sa normală de lumină (nuanța 3). Respiratorul cu aer alimentat 3M ™ Adflo ™ vine cu tub de respirație QRS cu reglare automată, prefiltru, opritor de scântei, filtru de particule, baterie standard și încărcător. Filtrele pentru protectia gazelor sau filtrarea mirosurilor pot fi adaugate dupa cum este necesar (vândute separat). Fiecare filtru poate fi înlocuit selectiv fără a schimba toate filtrele în același timp. Când utilizați aparatul respirator Adflo cu filtru de gaz, vă recomandăm să folosiți tubul de respirație cu amortizor (834009) și bateria de mare putere (837631).

0 Comentarii