ico-delivery

Livrare în 48 de ore

  ico-phone

(004) 0368.100.127

  ico-email

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

CATALOG DE PRODUSE

Vă invităm la expoziția Demo Metal

 

DemoMetal invitationRywal RHC România are onoarea să vă invite la expoziția Demo Metal unde vom participa ca și expozanți cu echipamente și consumabile de sudură și tăiere.

Pentru noi, această expoziție este o oportunitate de a interacționa cu producători care au nevoie de soluții profesionale pentru sudare. Suntem deschiși la parteneriate cu beneficii mutuale și avem o ofertă largă de echipamente și consumabile de sudură care ne permite să oferim fiecărui client în parte, soluția care i se potrivește cel mai bine.

 

În exclusivitate vom oferi pe toată perioada expoziției o reducere de 10% pentru achiziționarea oricărui aparat de sudură (mig/mag, mma sau tig).

 

Vă așteptăm la standul nr. 72 să discutam despre ultimele noutăți din portofoliu și să vă prezentăm întreaga gamă de produse:

- echipamente și consumabile pentru sudare; 

- materiale de adaos pentru sudare; 

- echipamente de protecție;

- produse chimice destinate sudurii;

- accesorii pentru sudarea si tăierea oxigaz;

- discuri pentru debitare și șlefuire; 

- sisteme de ventilație; 

- echipamente de ridicare şi poziţionare; 

- magneți de ridicare, strunjire, prindere pentru efectuarea diferitelor operațiuni. 

 

Expoziția Demo Metal din perioada 28-31 mai 2014 se desfășoară în incinta Romaero Băneasa din București iar accesul se face în mod gratuit prin înscrierea pe demometal.ro la secțiunea de Business Matching.

 

DemoMetal invitation

 

RYWAL-RHC Romania

Bine ați venit pe site-ul de prezentare a reprezentanței grupului RYWAL-RHC în România.

Rywal RHC are o experiență de 20 de ani pe piața din Polonia, fiind cel mai mare producător și distribuitor de echipamente și consumabile de sudură. Alte produse prezente în oferta grupului sunt următoarele: produse abrazive de șlefuire, echipamente de protecție pentru sudori, produse și echipamente de îmbinare și tăiere prin căldură, sisteme de filtroventilație, fierăstraie cu bandă, produse chimice tehnice și multe alte echipamente auxiliare de folos în atelierele de prelucrare a metalelor.

Rywal RHC produce echipamente și consumabile pentru sudură sub brandurile proprii MOST și GOLD, dar distribuie și echipamente de la cele mai consacrate mărci în domeniu, asigurând astfel o ofertă care îndeplinește cele mai înalte cerințe.

Dacă sunteți interesat să realizați un proces de sudură profesionist vă încurajăm să vă familiarizați cu oferta noastră de produse și să utilizați serviciile site-ului nostru. Suntem bucuroși să oferim cele mai bune sfaturi în ceea ce privește materialele și echipamentele de sudură pentru fiecare client în parte!

all for welding