ico-delivery

Livrare în 48 de ore

  ico-phone

(004) 0368.100.127

  ico-email

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

CATALOG DE PRODUSE

Rywal RHC România se pregătește pentru Metal Show cu reduceri de 15% la echipamentele de sudare și demonstrații live.

invitatie metalshow site 

La standul nr. 13 Rywal RHC România va expune produse din toate gamele pe care le comercializează: echipamente și accesorii pentru sudare, echipamente pentru sudarea și tăierea oxigaz, echipamente de protecție, dispozitive de filtroventilație, unelte magnetice, produse chimice tehnice, consumabile pentru sudură, abrazive.

În afară de produsele de brand propriu Most, vor putea fi vizualizate și produse provenite de la producători consacrați precum: Lorch, Demmeler și 3M.

Echipamente de sudare de la Lorch – pentru o sudare mai ușoară

Oferta de echipamente Lorch pe care o vom prezenta include echipamente de sudare pentru lucrări mici de atelier cât și pentru producții industriale mari. De asemenea varietatea de echipamente este clasificată în funcție de fiecare metodă de sudare în parte.

MicorStick și MobilePower: sudarea cu electrozi alimentată pe baza tehnologiei cu acumulatori
Lorch stabilește noul standard in sudura MIG-MAG prin invertorul MicorMig care asigură productivitate maximă, fiind un echipament robust, ușor de utilizat, de o calitate deosebită.
De asemenea, Lorch va prezenta sudarea cu electrozi alimentată pe baza tehnologiei cu acumulatori.
Cu ajutorul tehnologiei invotoare Micor de la Lorch, sudura cu electrozi se realizează mai ușor și mai bine. Aparatul MicorStick permite sudarea chiar și la o tensiune principală de 230V. 
Avantajul principal este că se poate suda oriunde, neținând cont de sursa de alimentare. Modelul Accu-ready permite sudarea pe bază de acumulatori, tot ce trebuie să faceți este să conectați aparatul MicorStick la bateria MobilePower și sunteți gata de sudare.

lorch articol expo

Echipamentul MIG-MAG Saprom S5 BW de la Lorch

Saprom S5 BW - specializat pe sudarea la curent pulsat
Modul in care este conceput permite realizarea unei fir de sudare ideal, aproape fără niciun strop. In acest fel se obtin performante considerabil mai bune intr-un timp mult mai scurt. Secretul procesului de sudare optim se ascunde in soft-ul echipamentului și posibilitatea rapidă de control, având un timp de reacție la schimbări, de ordinul milisecundelor. Rezultatul utilizării acestui echipament este obținerea unei productivități maxime și scăderea costurilor de producție.

lorch-saprom-s5

Mesele de sudare modulare de la Demmeler

Sistemul modular 3D de cleme de la Demmeler permite începerea proiectului cu o masă de sudare mai mică și extensia ulterioară la cleme de tip XXL. În acest fel distribuirea costurilor pentru o astfel de investitie se face in mod eficient, progresiv, odată cu creșterea volumului de producție.
Mesele de sudura 3D se pot extinde în orice direcție datorită construcției de tip modular, ce le permite să se modifice rapid cât se poate de precis. Tehnologia sistemului de prindere prin cleme, de la Demmeler, s-a stabilit ca și standard în industria de profil și a fost premiată și patentată. Sistemul are aplicație în diverse domenii: contrucții din oțel, sudare cu lase, tăiere cu laser, robotică, echipamente de asamblare și măsurare și multe altele.

masa demmeler

Soluții de siguranță și protecție de la 3M

Partenerul nostru pentru produse din gama echipamentelor de protecţie individuală este compania globală 3M cu o tehnologie diversificată pentru produse în domeniul siguranţei şi protecţiei. Aceasta deține o experiență vastă în domeniu şi folosește cele mai bune şi recente tehnologii pentru a oferi produse inovative şi individualizate. Produsele 3M contribuie la garantarea protecţiei şi confortului pentru o gamă extinsă de aplicaţii şi pentru diverse condiţii de lucru. Un mediu de lucru sigur, fără pericole, este esenţial pentru orice afacere, iar oferta 3M cuprinde o multitudine de variante pentru echipamentul individual de protecție, astfel incât fiecare client să găsească soluția optimă pentru o protecție eficientă.

3m colaj

Vizitatorii expoziției Metal Show vor avea ocazia să vizualizeze performanțele aparatelor de sudură de la Most și Lorch, să testeze masa de sudură de la Demmeler iar specialiștii noștri vă vor sta la dispoziție pentru a răspunde la orice întrebare legată de detalii privind oferta completă și promoțiile speciale valabile doar pe perioada expoziției.

Pentru invitații gratuite la eveniment vă rugăm să vă inscrieți cu datele dvs. de contact aici.

 

RYWAL-RHC Romania

Bine ați venit pe site-ul de prezentare a reprezentanței grupului RYWAL-RHC în România.

Rywal RHC are o experiență de 20 de ani pe piața din Polonia, fiind cel mai mare producător și distribuitor de echipamente și consumabile de sudură. Alte produse prezente în oferta grupului sunt următoarele: produse abrazive de șlefuire, echipamente de protecție pentru sudori, produse și echipamente de îmbinare și tăiere prin căldură, sisteme de filtroventilație, fierăstraie cu bandă, produse chimice tehnice și multe alte echipamente auxiliare de folos în atelierele de prelucrare a metalelor.

Rywal RHC produce echipamente și consumabile pentru sudură sub brandurile proprii MOST și GOLD, dar distribuie și echipamente de la cele mai consacrate mărci în domeniu, asigurând astfel o ofertă care îndeplinește cele mai înalte cerințe.

Dacă sunteți interesat să realizați un proces de sudură profesionist vă încurajăm să vă familiarizați cu oferta noastră de produse și să utilizați serviciile site-ului nostru. Suntem bucuroși să oferim cele mai bune sfaturi în ceea ce privește materialele și echipamentele de sudură pentru fiecare client în parte!

all for welding