ico-delivery

Livrare în 48 de ore

  ico-phone

(004) 0368.100.127

  ico-email

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

CATALOG DE PRODUSE

carduri lorch

Țineți cardul în dreptul aparatului și puteți începe să sudați!

 

Datorită tehnologiei NFC, cardurile Lorch permit utilizatorului să introducă rapid parametrii de sudură necesari, dar oferă și o nouă abordare în ceea ce privește controlul de calitate. Lorch vă pune la dispoziție o broșură cu un set de carduri care conțin cei mai importanți parametri de sudură pentru 23 cele mai frecvente procese de sudare utilizate. Tehnologia standardizată se aplică pentru a transfera parametrii la echipamentul de sudură. Atunci când această tehnologie se combină cu un sistem de management bine pus la punct, cardurile pot servi ca unealtă în procesul de asigurare a calității procesului de sudură. O dată ce parametrii specifici sarcinii de sudare s-au introdus în echipament, sudorul nu va putea suda decât în limitele tolerate, specificate de standard. 

lorch4

Panoul ControlPro pentru dispozitivul MicorMIG:

a) în timpul utilizării cardului NFC de tip Administrator;
b) blocat după utilizarea cardului NFC.

lorch5

Cea mai importantă proprietate de utilizare a tehnologiei de autentificare prin card NFC este reprezentată de faptul că există 6 carduri de autentificare pentru fiecare nivel de acces, iar accesul deplin la dispozitiv și controlul acțiunilor altor angajați se face prin cardul de ADMIN. Accesul de administrator vă permite să limitați funcționalitatea MicorMIG folosind setările din meniul de service la următoarele niveluri:
- BLOCAT - blochează complet sudura și poate fi folosit și ca rol de anti-furt. 
- ADMIN - cu ajutorul acestui cont se poate regla nivelul de „BLOCAT”, dar numai utilizând codul corect, deja stabilit.
- SUDOR ÎNCEPĂTOR, SUDOR AVANSAT - în aceste stadii dispozitivul este capabil să sudeze, dar numai în strictă conformitate cu parametrii introduși sau în funcție de caracteristicile de pe cardul JOB utilizat. 

Pentru companiile care operează în conformitate cu EN 1090 sau EN 3834 este deosebit de util să se utilizeze fișele WPS, WPS WELDER BASIC sau WPS WELDER ADVANCED. Pe dispozitiv se setează manual parametrii în conformitate cu instrucțiunile WPS sau prin introducerea lor automată, cu ajutorul cardului NFC de tip „JOB” (sarcină de lucru). 
Sudorul pornește echipamentul și se autentifică, de exemplu, cu ajutorul cardului WELDER BASIC WPS. Parametri de sudare se pot corecta corecta doar cu +/- 10%  față de instrucțiunile WPS standard. Nu este posibil să se schimbe parametri suplimentari, precum fluxul de pre-gaz, umplerea de crater sau curentul de început. Utilizarea cardurilor NFC asigură faptul că sudorii lucrează exclusiv în parametrii stabiliți de supraveghetor pentru fiecare schimb de lucru. 

card nfc sudor lorch

În afară de beneficiul de a memora sarcinile de sudare utilizate, setul de carduri permite utilizatorilor să creeze sarcini noi de sudare care să îndeplinească anumite cerințe specifice. Lorch oferă pentru acest scop, seturi de carduri de 10/25 buc. Memorarea sarcinilor specifice necesită proprietate de scriere NFC și un panou de tip ControlPro. Utilizatorii BasicPlus pot actualiza această versiune, îmbunătățind-o cu o opțiune mai avansată, fără nicio problemă. Datorită conceptului de operare inovativ de la Lorch, pentru orice sistem MicorMig se pot adăuga proprietăți suplimentare extrem de ușor.

Aici vezi mai multe detalii despre echipamentele MicorMig care sunt dotate cu tehnologia de control digital pe baza cardurilor NFC.

micormig carduri nfc lorch 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RYWAL-RHC Romania

Bine ați venit pe site-ul de prezentare a reprezentanței grupului RYWAL-RHC în România.

Rywal RHC are o experiență de 20 de ani pe piața din Polonia, fiind cel mai mare producător și distribuitor de echipamente și consumabile de sudură. Alte produse prezente în oferta grupului sunt următoarele: produse abrazive de șlefuire, echipamente de protecție pentru sudori, produse și echipamente de îmbinare și tăiere prin căldură, sisteme de filtroventilație, fierăstraie cu bandă, produse chimice tehnice și multe alte echipamente auxiliare de folos în atelierele de prelucrare a metalelor.

Rywal RHC produce echipamente și consumabile pentru sudură sub brandurile proprii MOST și GOLD, dar distribuie și echipamente de la cele mai consacrate mărci în domeniu, asigurând astfel o ofertă care îndeplinește cele mai înalte cerințe.

Dacă sunteți interesat să realizați un proces de sudură profesionist vă încurajăm să vă familiarizați cu oferta noastră de produse și să utilizați serviciile site-ului nostru. Suntem bucuroși să oferim cele mai bune sfaturi în ceea ce privește materialele și echipamentele de sudură pentru fiecare client în parte!

all for welding