ico-delivery

Livrare în 48 de ore

  ico-phone

(004) 0368.100.127

  ico-email

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

CATALOG DE PRODUSE

expozitie metal show 20016

Vă invităm să ne vizitați la standul nr. 21!

Vă așteptăm cu demonstrații live și reduceri de 15% la aparatele de sudură!

Rywal RHC România participă anul acesta în perioada 1-4 iunie 2016 la expoziția Metal Show care va avea loc în incinta Romexpo. Această expoziție este unul dintre cele mai așteptate evenimente din domeniul prelucrării metalelor.

invitatie metal show 2016

Rywal RHC România va fi prezentă la expoziția Metal Show cu cele mai reprezentative produse din gamele comercializate: echipamente și accesorii Most pentru sudare, echipamente de protecție 3M, unelte magnetice Magswitch, produse abrazive Most, aparate pentru sudare Lorch, mese de sudare cu sisteme de prindere prin cleme de la Demmeler.

Mai multe detalii despre programul evenimentului gasiți pe metalshow.ro

RYWAL-RHC Romania

Bine ați venit pe site-ul de prezentare a reprezentanței grupului RYWAL-RHC în România.

Rywal RHC are o experiență de 20 de ani pe piața din Polonia, fiind cel mai mare producător și distribuitor de echipamente și consumabile de sudură. Alte produse prezente în oferta grupului sunt următoarele: produse abrazive de șlefuire, echipamente de protecție pentru sudori, produse și echipamente de îmbinare și tăiere prin căldură, sisteme de filtroventilație, fierăstraie cu bandă, produse chimice tehnice și multe alte echipamente auxiliare de folos în atelierele de prelucrare a metalelor.

Rywal RHC produce echipamente și consumabile pentru sudură sub brandurile proprii MOST și GOLD, dar distribuie și echipamente de la cele mai consacrate mărci în domeniu, asigurând astfel o ofertă care îndeplinește cele mai înalte cerințe.

Dacă sunteți interesat să realizați un proces de sudură profesionist vă încurajăm să vă familiarizați cu oferta noastră de produse și să utilizați serviciile site-ului nostru. Suntem bucuroși să oferim cele mai bune sfaturi în ceea ce privește materialele și echipamentele de sudură pentru fiecare client în parte!

all for welding