ico-delivery

Livrare în 48 de ore

  ico-phone

(004) 0368.100.127

  ico-email

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

CATALOG DE PRODUSE

tib 2016

Rywal RHC România va prezenta la TIB în exclusivitate gama de aparate pentru sudură Lorch.

Perioada de desfășurare a Târgului Tehnic Internațional București este 12-15 octombrie 2016.

invitatie tib 2016 rywal rhc romania

Vizitatorii expoziției vor avea ocazia să vizualizeze performanțele aparatelor de sudură Lorch iar specialiștii noștri vă vor sta la dispoziție pentru a răspunde la orice întrebare referitor la oferta completă și promoțiile speciale valabile doar pe perioada expoziției.

Oferta Lorch include echipamente de sudare pentru lucrări mici de atelier, cât și pentru producții industriale. De asemenea, varietatea de echipamente este clasificată în funcție de fiecare metodă de sudare în parte (sudura cu electrozi, MIG-MAG, WIG și TIG).

Informații despre expoziție și modalitatea de acces găsiți pe pagina www.tib.ro/vizitatori

 

RYWAL-RHC Romania

Bine ați venit pe site-ul de prezentare a reprezentanței grupului RYWAL-RHC în România.

Rywal RHC are o experiență de 20 de ani pe piața din Polonia, fiind cel mai mare producător și distribuitor de echipamente și consumabile de sudură. Alte produse prezente în oferta grupului sunt următoarele: produse abrazive de șlefuire, echipamente de protecție pentru sudori, produse și echipamente de îmbinare și tăiere prin căldură, sisteme de filtroventilație, fierăstraie cu bandă, produse chimice tehnice și multe alte echipamente auxiliare de folos în atelierele de prelucrare a metalelor.

Rywal RHC produce echipamente și consumabile pentru sudură sub brandurile proprii MOST și GOLD, dar distribuie și echipamente de la cele mai consacrate mărci în domeniu, asigurând astfel o ofertă care îndeplinește cele mai înalte cerințe.

Dacă sunteți interesat să realizați un proces de sudură profesionist vă încurajăm să vă familiarizați cu oferta noastră de produse și să utilizați serviciile site-ului nostru. Suntem bucuroși să oferim cele mai bune sfaturi în ceea ce privește materialele și echipamentele de sudură pentru fiecare client în parte!

all for welding