ico-delivery

Livrare în 48 de ore

  ico-phone

(004) 0368.100.127

  ico-email

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

CATALOG DE PRODUSE

demonstratii gratuite lorch

Demonstrații gratuite la echipamentele de sudare Lorch 

În următoarea perioadă organizăm o caravană cu demonstrații la echipamentele de sudare Lorch, la sediile potențialilor noștri parteneri.

Înscrierea la demo presupune acceptul dumneavoastră pentru o vizită de 1-2 ore în care sa va prezentăm aparatele noastre.

Pentru materialele și piesele pe care le sudați vă vom prezenta cele mai noi soluții de sudare care au scopul de a crește calitatea produselor realizate, dar și productivitatea.

În cazul în care sunteți interesați de prezentare, așteptăm să ne scrieți o sugestie de dată și oră la pagina de contact

Prezentarea nu presupune nici o implicație financiară, fiind gratuită!

inscriere demo lorch

 

RYWAL-RHC Romania

Bine ați venit pe site-ul de prezentare a reprezentanței grupului RYWAL-RHC în România.

Rywal RHC are o experiență de 20 de ani pe piața din Polonia, fiind cel mai mare producător și distribuitor de echipamente și consumabile de sudură. Alte produse prezente în oferta grupului sunt următoarele: produse abrazive de șlefuire, echipamente de protecție pentru sudori, produse și echipamente de îmbinare și tăiere prin căldură, sisteme de filtroventilație, fierăstraie cu bandă, produse chimice tehnice și multe alte echipamente auxiliare de folos în atelierele de prelucrare a metalelor.

Rywal RHC produce echipamente și consumabile pentru sudură sub brandurile proprii MOST și GOLD, dar distribuie și echipamente de la cele mai consacrate mărci în domeniu, asigurând astfel o ofertă care îndeplinește cele mai înalte cerințe.

Dacă sunteți interesat să realizați un proces de sudură profesionist vă încurajăm să vă familiarizați cu oferta noastră de produse și să utilizați serviciile site-ului nostru. Suntem bucuroși să oferim cele mai bune sfaturi în ceea ce privește materialele și echipamentele de sudură pentru fiecare client în parte!

all for welding