ico-delivery

Livrare în 48 de ore

  ico-phone

(004) 0368.100.127

  ico-email

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

CATALOG DE PRODUSE

Suntem producător și distribuitor

Suntem producător și distribuitor

Ca și reprezentanță Rywal RHC România vă oferim produse fabricate în cadrul Grupului Rywal RHC, sub brandurile Most și Gold. 

În acest fel reușim să vă garantăm mereu prețuri avantajoase pentru produse cu parametri excelenți de eficiență. În plus vă ajutăm cu soluții adaptate pentru orice solicitare specială venită din partea dvs. și reușim să îndeplinim termene scurte de livrare.

Fabricarea acestor produse se realizează în fabricile proprii din Polonia sau se externalizează sub un control strict de calitate. 

De-alungul a 20 ani de producție și distribuție de produse pentru sudare în Europa de Est, grupul Rywal RHC a reușit să identifice în permanență care sunt necesitățile pieței din domeniu și, mai ales, să evolueze prin oferirea de soluții profesionale pentru sudare, din ce în ce mai performante.

Rywal RHC a creat o ofertă completă sub mărcile MOST și GOLD pentru a furniza partenerilor noştri produse de înaltă calitate, ca alternativă avantajoasă la produsele de mărci internaţionale existente pe piață.

Fiind producător și distribuitor reușim să ne adaptăm oferta de produse în funcție de cerințele clienților. Fiecare produs marcat cu brandul MOST sau GOLD a fost ales după o selecţie detaliată, începând de la cercetarea pieţei, design, distribuţie și preț. De aceea considerăm că oferta noastră este un ghid important pentru cei care doresc să cunoască întregul sortiment de produse folosite în domeniul sudurii şi tăierii.

În ceea ce privește brandurile proprii acordăm o importanță deosebită fiecărei etape de producție în parte: 
- crearea și proiectarea produsului;
- controlul de înaltă calitate al produselor; 
- evaluarea produselor se face în funcție de cerințele clienților, studiile realizate de-alungul anilor de experiență și informațiile venite din piață; 
- identificarea și disponibilitatea produsului se face într-un mod simplu și eficient;
- calitate înaltă menținută pe parcursul anilor de livrări.

Caracteristicile brandurilor Gold și MOST: 
- compatibilitate cu normele și reglementările în vigoare; 
- testare strictă în laboratorul tehnic propriu; 
- evaluarea realizată prin audituri venite din partea furnizorilor și autoritățilro din domeniu;
- rețea de distribuție internațională eficientă.

 

 

all for welding