ico-delivery

Livrare în 48 de ore

  ico-phone

(004) 0368.100.127

  ico-email

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

CATALOG DE PRODUSE

Articole

Filtrele 6051i și 6055i de la 3M pt. gaze și vapori cu tehnologie unică care indică durata de viață

filtre 6000i

Noile Filtre 3M™ de gaze și vapori organici încorporează o tehnologie revoluționară care semnalează utilizatorului durata de viață și oferă răspuns unei întrebari esențiale pentru acest.
Tehnologia 3M care indică durata de viață a filtrelor oferă siguranță sporită pentru confortul psihic al celor care trebuie să țină cont de schimbarea echipamentului de protecție, în unele cazuri putând înlocui practicile curente de verificare.

 

Acordă încredere în protecție 
Noua tehnologie crește nivelul de respectare a normelor interne din cadrul companiei privind protecția respiratorie cât și a reglementărilor din industrie.
Filtrele de tip A1 (6051i) și A2 (6055i) sunt certificate CE, pentru protecție împotriva gazelor și vaporilor organici. În plus, au toate trăsăturile unor filtre standard 3M pentru gaze și vapori.

Optimizarea utilizării filtrelor
Filtrele sunt concepute să indice durata de viață a  echipamentului în mod personalizat, pe baza expunerii individuale și a obiceiurilor de utilizare. 

Siguranța în slujba angajaților 
Filtrele sunt prevăzute cu un indicator pe baza căruia utilizatorii sunt atenționați când trebuie schimbate.
filtre 6051

Inovația 3M: mod de funcționare
Filtrele 3M™ 6051i și 6055i de gaze și vapori organici care indică durata de viață conțin un semnalizator vizual de epuizare a perioadei optime de folosire, pentru anumiți agenți chimici în funcție de nivelul de expunere.
Indicatorii care arată valabilitatea sunt localizaţi în interiorul filtrelor, lângă cărbunele activ. Pe măsură ce vaporii organici pătrund în filtru, sunt absorbiţi de acești indicatori. Peretele transparent permite monitorizarea barei cu indicatori. Când filtrul este expus la anumite concentrații de vapori, indicatorii semnalează acest lucru.
Atunci când este folosit adecvat și în mediile specifice, bara cu indicatori ajută la determinarea timpului rămas de folosire a filtrului.

filtre 6000i 3m

Nanotehnologie. Grad ridicat de precizie pentru înlocuirea filtrelor de protecție.
Siguranța la locul de muncă este critică, de aceea Filtrele 3M™ de gaze și vapori organici cu indicator al duratei de viață reprezintă o măsură adițională de asigurare. În mediile specifice, indicatorul 3M™ al duratei de viață acordă o încredere mai mare în echipamentul de protecție.
3M dezvoltă produse și tehnologii menite să îmbunătățească siguranța în mediile de muncă aflate în continuă schimbare.

Mai multe detalii:
6051i Filtrul 3M™ A1 de gaze și vapori organici cu indicator de înlocuire 
6055i Filtrul 3M™ A2 de gaze și vapori organici cu indicator de înlocuire

Filtrele sunt compatibile cu măștile si semimăștile din seria 6000 și seria 7000.

semimasti 6000 3m

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

all for welding