ico-delivery

Livrare în 48 de ore

  ico-phone

(004) 0368.100.127

  ico-email

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

CATALOG DE PRODUSE

Promoții și noutăți

În această secțiune vă prezentăm informații cu privire la promoțiile și noutățile actuale din ofertă. Produsele recomandate sunt de înaltă calitate, fiind special selectate de către personalul nostru. Reprezentanța Rywal RHC România oferă produse de brand propriu (Most și Gold), fabricate în grupul Rywal RHC, astfel reușește să vă garanteze mereu prețuri avantajoase. 

În ceea ce privește produsele provenite de la producători consacrați, datorită acordurilor speciale vă putem oferi o ofertă atractivă pentru produse de cea mai bună calitate. 

Norma EN 1090 și sudura

Toate întreprinderile care execută suduri la construcțiile portante din oțel sau aluminiu, se supun, începând cu 1 iulie 2014, obligației de a furniza documente doveditoare privind realizarea cordoanelor de sudură. Pachetul avantajos EN 1090 de la Lorch vă ajută să prezentați rapid și în mod economic aceste dovezi.

schema pachet en 1090
Soluția Lorch include certificări pentru sudură, portofoliul WPS, o varietate de instrucțiuni pentru sudură, documentație și servicii de calibrare. 

„EN 1090”, noul certificat UE pentru fabricarea și asamblarea structurilor din oțel și aluminiu, provoacă neliniști în acest sector industrial. De la firmele mici până la cele mari, toate întreprinderile care sudează construcții portante se supun din Iulie 2014 declarației (certificării) de conformitate UE. Pe lângă calitatea cordoanelor de sudură, trebuie să dovedească și efectuarea controlului de fabricație.

„Cel târziu până la mijlocul anului 2014, toate întreprinderile care lucrează în domeniul supervizării lucrărilor de construcții trebuie să fie certificate”. Uniunea Federală Metall nu are nicio îndoială privind faptul că sectorul construcțiilor metalice se află în fața unor schimbări radicale, cu atât mai mult cu cât reglementările de peste 200 de pagini pun în fața unor mari provocări, multe întreprinderi. Nu numai în ceea ce privește controlul sudurii ci și cu privire la planificarea, comanda și documentarea procesului. Pentru ca întreprinderile să se poate concentra asupra problemei esențiale – sudarea - și să nu intre în jungla de norme, Lorch a conceput un pachet avantajos privind EN 1090. Cu acest pachet, chiar și micile întreprinderi pot să prezinte rapid și eficient dovada de conformitate UE conform EN 1090, pentru industria sudurii. Pentru a satisface cerințele de certificare, pe viitor toate oțelurileindiferent de limita de rezistentă, trebuie supuse unei verficări, ceea ce înseamnă timp și bani. Dacă fiecare întreprindere se luptă separat cu multitudinea de instrucțiuni și verifică individual fiecare clasă de calitate, atunci se vor aduna rapid cheltuieli de mai multe zeci de mii de Euro.    

Dacă o întreprindere mică trebuie să execute în medie cca. 8 verificări individuale și ținem cont de materiale, costuri de pregătire, evaluare și supervizare, toate aceste cheltuieli însumate ajung repede la cca. 20.000 Euro (vezi exemplul de calcul de mai jos). Procesul de auditare propriu-zis mai costă în schimb o sumă comparabil mai mică cu 4 cifre. Pentru întreprinderi de mărime mijlocie, suma pentru verificarea procedurii de sudură la un număr mediu de 15 verificări individuale (zece cordoane de colț sudate și 5 cordoane sudate cap la cap) suma se poate mări ușor la 35.000 Euro. Totuși, certificarea calității sudurii în sine nu este suficientă conform EN 1090. Deoarece părți componente importante ale noii certificări CE se referă și la procesul de fabricație. 

calcul en 1090
Verificarea individuală conform EN 1090 este scumpă. Din exemplele de calcul se observă cheltuielile totale mari, care ajung rapid la 20.000 Euro pentru întreprinderile mici sau la 35.000 Euro pentru întreprinderile medii.

Cum pot întreprinderile să îndeplinească acum repede și eficient specificațiile CE referitoare la operațiunea de sudură? Drumul ideal constă în a te baza pe procedurile standard de sudare admise, conform normelor pentru instalațiile de sudare corespunzătoare, în locul unei validări individuale ce implică cheltuieli și efort. Pentru EN 1090, Lorch a conceput un pachet corespunzător care acoperă toate aplicațiile de sudură uzuale.

Punctul central al soluției Lorch îl constituie sistemele de sudură P-Synergic, Seria S- și S-Speed- Pulse, deja certificate pentru EN 1090. Prin folosirea echipamentelor de sudură certificate EN 1090, întreprinderile economisesc costurile verificărilor individuale scumpe și consumatoare de timp. Mapa WPS (Specificații ale Procesului de Sudură) cuprinde tot ce se poate obține pentru echipamentele de sudură respective și toate instrucțiunile de sudură– certificate de GSI-SLV Fellbach - necesare pentru utilizarea normală a echipamentelor și aplicarea acestora pentru propria operațiune de sudură. Sistemul de documentare Lorch Q-data, prin care se consemnează în scris fiecare cordon de sudură individuală, permite realizarea confirmării cu o cheltuială minimă. În acest fel se face câte un protocol pentru fiecare cordon de sudură cerută în cadrul marcajului de conformitate CE. Serviciul de calibrare rotunjește pachetul total de la Lorch și garantează că întreprinderile sudează permanent conform specificațiilor WPS.
speed-pulse

De asemenea, seria de aparate MicorMig cu sistem de control BasicPlus și ControlPro, sunt concepute în conformitate cu norma EN 1090.

Mai multe detalii:
Echipament MicorMig 300 Lorch
Echipament MicorMig 350 Lorch
Echipament MicorMig 400 Lorch
Echipament MicorMig 500 Lorch

micormig

all for welding