ico-delivery

Livrare în 48 de ore

  ico-phone

(004) 0368.100.127

  ico-email

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

CATALOG DE PRODUSE

Sistemul de asamblare cu cleme de prindere de la Demmeler -  util în orice tip de industrie

Sistemul 3D de prindere prin cleme de la Demmeler – econimic, flexibil, patentat, cu eficiență dovedită și garantată!
demmeler 3
Noul sistem 3D de cleme de la Demmeler, folosit la fixarea materialelor de sudat, este una dintre cele mai recente inovații și are un aport foarte mare în ceea ce privește creșterea productivității. Cu ajutorul băncii de lucru și a mesei de sudura de la Demmeler toate necesitățile pot fi îndeplinite, fie că este utilizat pe partea orizontală, sau pe cea verticală. În mod precis și rapid, sistemul de tip modular poate fi montat și adaptat pentru a fi folosit la diverse construcții: carcase de mașini, rafturi, rame, traverse, brațe, șine, uși, scări, cabine de control, plăci metalice etc.

Accesați aici catalogul pentru mese de sudură de la Demmeler
demmeler 2
Masa 3D de sudură și lucru de la Demmeler este robustă și rezistentă pentru încarcări mari, și prezintă o rețea regulată de găuri. Ca și rezultat, componentele pot fi plasate într-o multitudine de moduri, prin utilizarea sistemului patentat de prindere prin cleme și bolțuri, împreună cu masa de sudură 3D. În plus, mai multe mese 3D se pot conecta între ele, pe oricare parte din cele 5 disponibile. Funcția de bază a sistemului modular complet prezintă 3 pași: plasare, fixare și prindere.

Accesați aici catalogul pentru cleme de la Demmeler
demmeler 4

Caracteristicile de înaltă precizie ale sistemului modular de la Demmeler sunt asigurate prin testarea acestora cu ajutorul unor dispozitive de măsurare și coordonare 3D pe bază de laser și cu ajutorul unor echipamente optice performante. Sistemul modular 3D cu cleme de prindere de la Demmeler permite achiziționarea inițială a unei mese mai mici de sudură, după care, prin ajustare și asamblare ulterioară se pot prinde componente de dimensiuni mari și se pot implementa proiecte la scară largă prin sistemul de șine fixat pe sol.  Opțiunile de extensie sunt posibile în toate direcțiile datorită distanțierelor și picioarelor de sprijin, astfel masa se poate extinde chiar și pe colț, în mod diagonal.
demmeler 1

 

RYWAL-RHC Romania

Bine ați venit pe site-ul de prezentare a reprezentanței grupului RYWAL-RHC în România.

Rywal RHC are o experiență de 20 de ani pe piața din Polonia, fiind cel mai mare producător și distribuitor de echipamente și consumabile de sudură. Alte produse prezente în oferta grupului sunt următoarele: produse abrazive de șlefuire, echipamente de protecție pentru sudori, produse și echipamente de îmbinare și tăiere prin căldură, sisteme de filtroventilație, fierăstraie cu bandă, produse chimice tehnice și multe alte echipamente auxiliare de folos în atelierele de prelucrare a metalelor.

Rywal RHC produce echipamente și consumabile pentru sudură sub brandurile proprii MOST și GOLD, dar distribuie și echipamente de la cele mai consacrate mărci în domeniu, asigurând astfel o ofertă care îndeplinește cele mai înalte cerințe.

Dacă sunteți interesat să realizați un proces de sudură profesionist vă încurajăm să vă familiarizați cu oferta noastră de produse și să utilizați serviciile site-ului nostru. Suntem bucuroși să oferim cele mai bune sfaturi în ceea ce privește materialele și echipamentele de sudură pentru fiecare client în parte!

all for welding