ico-delivery

Livrare în 48 de ore

  ico-phone

(004) 0368.100.127

  ico-email

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

CATALOG DE PRODUSE

Servicii

De-alungul a 20 ani de producție și distribuție de produse pentru sudare în Europa, grupul Rywal RHC a reușit să identifice în permanență care sunt necesitățile pieței din domeniu și, mai ales, să evolueze prin oferirea de soluții profesionale pentru sudare, din ce în ce mai performante.

Ca rezultat a experienţei îndelungate de comunicare cu clienţi şi cooperare cu furnizori globali, putem spune că cele mai mari importante avantaje ale companiei noastre sunt reprezentate de oferta variată de produse cu prețuri avantajoase, angajaţii profesionişti și logistica bine dezvoltată şi organizată care garantează termene de livrare reduse.  

Toate acestea au fost posibile datorită unei expertize amănunţite, accesibile prin intermediul unei rețele internaționale și datorită compentenţei în consultanţă, planificare şi instruire a angajaților.

Sub o viziune orientata spre performanta, reprezentanța Rywal RHC Romania isi respectă misiunea de a oferi cele mai variate și performante soluții de sudare pentru fiecare client în parte, printr-un mod de lucru profesional, orientat către relații de colaborare de lungă durată.

all for welding