Aparat sudare TIG TF-PRO 300 AC/DC W C-PRO LORCH water-cooled

  • Alimentare integrată a sârmei pentru sârmă rece TIG
  • Mobil, cu răcire cu apă integrată
  • Control inteligent al pistoletului TipTronic
  • Puls și puls rapid de până la 2 kHz
  • Consum redus de energie

Produsul a fost utilizat pentru demo-uri, prețul este de 23986 lei fără TVA. Perioada de garanție este de 12 luni pentru persoane juridice sau 24 luni persoane fizice.

Categorie:

Caracteristici remarcabile de sudare TIG datorită tehnologiei invertorului
Distinse prin eficiența lor ridicată și caracteristicile de sudare superbe, invertoarele utilizează tehnologia digitală de control software care are o influență semnificativă asupra rezultatului procesului de sudare.

Baza de date de experți
SmartBase oferă condiții optime de arc SmartBase este numele bazei de date expert concepute de Lorch pentru a controla arcul.
Această bază de date vă permite să ajustați singur setările parametrilor, oferindu-vă libertatea de care aveți nevoie pentru a modifica și corecta chiar și cele mai fine detalii ale procesului pe care îl aplicați.

Puls și puls rapid de până la 2 kHz
Funcția de impuls standard cu până la 2 kHz care este încorporată în fiecare mașină vă oferă beneficii suplimentare atunci când sudați plăci subțiri.

TipTronic
Folosind facilitatea TipTronic, salvați setarea ideală pentru fiecare sudură, astfel încât să puteți recupera fără efort setările una câte una folosind lanterna Up-Down sau Powermaster atunci când efectuați sarcini recurente de sudare.

Funcția de sudare cu electrozi
Sudarea cu electrozi cu reglare Hotstart, Anti-Stick și Arc-Force: Caracteristica automată Hotstart garantează o aprindere perfectă de fiecare dată, în timp ce sistemul Anti-Stick previne în mod fiabil lipirea electrodului, iar reglarea Arc-Force sprijină procesul de sudare atunci când aveți de-a face cu electrozi dificili.

Telecomandat
Sudorii experimentează adesea că condițiile de pe șantier nu le permit să-și plaseze aparatul de sudură chiar lângă ei. Când se confruntă cu acest tip de situație, ei găsesc folosirea unei telecomenzi, deoarece le permite să intervină și să regleze curentul de sudare dacă este necesar. Acesta este motivul pentru care Lorch a inclus o mare varietate de telecomenzi diferite pentru mâini și picioare în seria sa T, care sunt gata de utilizare imediat datorită suportului lor plug & play.

Mobil cu răcire cu apă integrată
Dispunând de un sistem de răcire cu apă care este găzduit într-o carcasă mobilă compactă, Lorch TF-Pro 300 este perfect potrivit pentru utilizare la atelierele de pe șantier.

Trecerea DC la AC
Disponibilă în versiuni DC și AC/DC în toate variantele de putere, seria T Lorch vă oferă flexibilitate maximă.

0 Comentarii